Младо момиче има нужда от вашата помощ
Младо момиче има нужда от вашата помощ / netinfo

Тя се казва Ангелина Кукова - прекрасна, лъчезарна и само на 25 години. Но има нужда от вашата помощ, защото трябва да се справи с коварната болест рак, а сумата, която е необходима за лечението й, е непосилна за семейството.

Преди две години Ангелина е оперирана заради киста на яйчник. Няколко месеца по-късно момичето получава силни болки в стомаха и е приета по спешност в болницата в родния й град Сливен с язва на стомаха. Шест месеца след това Ангелина отново изпитва силни болки в коремната област и постъпва за нова операция, този път в Стара Загора. Хистологичният резултат след операцията показва, че не става въпрос за кисти, а за метастазни злокачествени образувания. След множество изследвания и прегледи първичният източник е открит - рак на стомаха.

През август 2014 г. Ангелина е оперирана отново, този път за отстраняване на стомах и яйчници. Веднага след това е подложена на четири курса химиотерапия от първа линия и тъй като заболяването прогресира, лечението е продължено с шест курса от втора линия.

Въпреки тежката терапия, ефект няма, затова Ангелина отива в „Анадолу Медикъл" - център за консултация. Турските специалисти предлагат нова схема на химиотерапия. Ангелина вече е преминала през първия курс по новата схема и се чувства по-добре.

На този етап младото момиче се нуждае от 17 100 евро за 5 курса химиотерапия.

Всеки, който желае и има възможност, може да се включи, като изпрати SMS с текст
DMS ANGELINA на 17777

Има и дарителска сметка:

BG72PIRB73384605308588
BIC:PIRBBGSF
Ангелина Желязкова Кукова