“Като две капки вода” е най-великото шоу, което съм правил. На 27 февруари стартира неговият пети сезон и ще бъде невероятно. Тази година журито е много забавно. В него ще участват Йорданка Христова и Виктор Калев”, сподели Магърдич Халваджиян в “Комбина”.

Само ден след като е навърши 50 години, телевизионният продуцент беше гост в предаването на NOVA и направи своята равносметка в специално интервю с Лора Крумова.

Маги Халваджиян оглави Forbes Топ 70 на българските знаменитости

“Чувствам се добре и много по-спокоен”, разказа Магърдич и разкри, че за него най-великите неща, които са се случили в живота му са раждането на сина му Бебо и внука му.

Маги смята, че с внука му “усещането сега е много по-различно, защото знаеш каква отговорност имаш към това същество, защото понякога една дума или едно изречение, казани на малко дете, могат да преобърнати да променят живота му – или да го вкарат в черна дупка, или да му покаже Млечният път. Трябва да знаем каква отговорност носим към децата ни, а това е отговорност, която много малко хора осъзнават”.

Топ 10 на най-популярните българи (СНИМКИ)

Телевизионният продуцент ще подкрепи инциативата на световноизвестният цирков артист Енчо Кирязов в подпомагане на български децата с таланти. “Подкрепям събитието на Енчо Кирязов, защото виждам каква страст влага в това нещо той помага на деца от различни сфери – изкуство спорт и наука, които са талантливи в някаква област, но държавата не им помага. Трябва явно да има хора като него, които да им помагат.  Той изкарва страшно много пари в чужбина, защото е един от най-добрите ни циркови артисти и с тези пари финансира това начинание. Прави невероятен спектакъл и кани най-добрите артисти от цял свят, наистина уникални артисти, които е много трудно да видиш, а той успява да ги събере тук. Това е част от патриотизма.”

“Боли ме за тази държава, защото съм убеден, че трябва много малко, за да се обърнат нещата и да тръгнат в правилната посока. Ние, българите, трябва да се научим да ценим това, което имаме, защото не го ценим.”, смята Магърдич Халваджиян.

Халваджиян осъди Сидеров

“Човечеството трябва да продължи да вярва в приказки, защото е станало прекалено меркантилно. Трябва да продължим да вярваме в хубавите нещя, защото приказки съществуват”, призова продуцентът.
 
nova.bg