Юлиан Вергов и Йоана Букoвска-Давидова в Новините на NOVA преди старта на "Откраднат живот"

Юлиан Вергов и Йоана Букoвска-Давидова в Новините на NOVA минути преди старта на новия сезон. 

Гледайте „Откраднат живот: Чуждо тяло” – тази вечер, 20.00 ч. по NOVA.

„Откраднат живот“ връща зрителите в спешното отделение (ВИДЕО)

„Чуждото тяло винаги променя обстоятелствата. Героят на Юлиан се завръща от Германия, за да стане част от екипа на болницата. Дали той ще успее да промени тях или ще се случи обратното, предстои да разберем“, загатна продуцентът на „Откраднат живот“ Евтим Милошев в "Здравей, България" днес.

След 138 епизода, които превръщат продукцията в най-гледания български медицински сериал, тази вечер, точно в 20:00 ч., феновете на качествените български продукции ще видят старта на четвъртия сезон в ефира на NOVA.

Юлиан Вергов


Истинска битка за директорския пост ще се разрази в болница МБАЛ “Св. Кирил“ след неочакваната смърт на проф. Генадиев още от първия епизод на “Откраднат живот: Чуждо тяло“, а полюсни емоции ще залеят отделението. Кой ще е новият директор на болницата ще бъде най-задаваният въпрос, изненади ще има дори и сред дългогодишни приятели и колеги. Наталия и Калин ще преживеят истински сблъсък с действителността след голямата радост на сватбения ден, Алек Алексиев ще се завърне в ключов момент.

Откраднат живот


Кой ще се устреми към властта и как ще продължи животът в болницата и извън нея? Не пропускайте големия старт на “Откраднат живот: Чуждо тяло“ – тази вечер от 20.00 ч. само по NOVA.  Не пропускайте епизодите на четвърти сезон от вторник до петък в 20.00 ч.

Повече новини ще откриете на уебсайта на "Откраднат живот" и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.