Николета попада в любовния плен на Боян
Петимата приятели разбират истината за „Килерът“ и опасностите, които крие, а Николета попада в плен на Боян. Каква е цената на безграничната мистична сила, разберете в новия епизод на сериала първо във Vbox7.com

Деница става жертва на „Килерът“ и пази свръхестествените си способности в тайна. В опит да разбере какво се случва, Мартин провежда сериозен разговор с нея. В кого е влюбен Мартин и защо Дени променя отношението си към Зара, вижте първо във Vbox7.com.

Килерът
NOVA

Въпреки предупрежденията на собственика на хижата, петимата приятели решават да останат още няколко дни. Боян им разкрива истинската история на „Килерът“ и съветва приятелите да седят далеч от опасностите, които крие. След като се измъкна от прегръдката на смъртта и заслепен от силата, която крие килерът, Калоян е още по-сигурен в решението си да остане.

Мартин
NOVA

Николета е привлечена от мълчаливия и мистериозен Боян. Забелязвайки симпатиите на Ники, Зара прави всичко възможно да я държи далеч от него, но не успява. Докато Зара се опитва да предпази Ники, Марти е на косъм да попадне в ръцете на Глория.

Зара
NOVA

Коя ще бъде новата жертва на тайната стая? Кой от компанията стои в основата на любовен триъгълник? Какво ще се случи между Николета и Боян?

Отговорите се крият в новия епизод на „Килерът“ само във Vbox7.com За още новини около „Килерът“, следете Facebook страницата на сериала.