Кои са новите модели за подражание, какво мислят за самосъвършенстването, на кого се възхищават и как най-леснo да достигнат до своето най-добро аз? Това попита екипът на Vbox7.com из софийските улици, а отговорите на българските представители на Gen Z ни изненадаха приятно.

Поводът е мащабното събитие за личностно и професионално развитие Future Forum, организирано от NOVA и Webit, което ще се проведе на 23 и 24 октомври в НДК.

ВИЖТЕ ОБЯВЕНАТА ПРОГРАМА ЗА FUTURE FORUM ТУК

На въпроса кой е твоят модел за подражание и като кого искаш да станеш, отговорите са очарователни:

- Като майка ми и баща ми.
- Моят модел за подражание е Роджер Федерер, бивши тенисист.
- Харес.
- Може би майка ми. Аз от нея взимам пример.

Интересен факт е, че някои слушат съветите на своите кумири, а други четат по 45 минути всяка сутрин. Представители на Gen Z споделят и, че си водят записки, когато случат идолите си да говорят- дали в интервю или в някой подкаст.

А на въпроса как би искал/а хората да ти запомнят, казват:

- Чак да ме запомнят - не бих могла да кажа, но бих искала да оставя добро впечатление и да бъда трудолюбива в техните очи.
- Мечтата ми е да стана лекар и се надявам да мога да спася много животи и със сигурност да остана в сърцето на много хора.
- Искам да ме запомнят като човек, който помага, който винаги е с добро отношение към всички.
- Че съм бил добър приятел.

И още – как подреждат по приоритет мотивацията, креативнопстта и амбиция – вижте във видеото горе

А ако вие искате да се срещнете с водещи български и световни визионери, които да ви помогнат за вашето личностно развитие и кариерно израстване, заповядайте на Future Forum.

НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА FUTURE FORUM ТУК 

Повече за Future Forum

Future Forum ще даде възможност на посетителите да придобият знания от най-добрите световни лидери и бизнес експерти и да развият кариерния си път, срещайки най-добрите работодатели с визия за бъдеще, както и да участват в семинари и уъркшопи за комуникационни, презентационни и лидерски умения. Всичко това ще се случи на 23 и 24 октомври в Националния дворец на културата.

Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на futureforum.bg (https://www.futureforum.bg)!