/ NOVA
Марта Вачкова, Наум Шопов, Неда Спасова, Дани Рашев и режисьорите на сериала представиха най-интересните локации и истории от новата болница на „Откраднат живот“
В началото на днешния ден най-известната телевизионна болница отвори за първи път врати за големите фенове на „Откраднат живот“. „Тук се случва магията на историята, която се гради благодарение на целия екип. Радваме се, че днес ще може да ви покажем най-интересните кътчета от новата болница, която вече се превърна в наш дом“, разказа Марта Вачкова, която посрещна почитателите в компанията на режисьорите Павел Веснаков и Димитър Димитров. В обиколката се включиха Неда Спасова, Наум Шопов и Дани Рашев, които припомниха някои от заснетите сцени в „Откраднат живот: Любовта лекува“, както и любопитни истории от снимачния процес. „По време на снимки открих киста на човек, който играеше пациент – разбира се, посъветвах го да отиде на преглед“, сподели Наум Шопов по време на специалния тур.

Откраднат живот
NOVA

Тази седмица героите на „Откраднат живот: Любовта лекува“ ще се изправят срещу някои от най-сериозните теми в човешкия живот. Разполагайки с истината за тайната връзка на доктор Стилянова, доцент Захариев ще потърси съвет за бъдещите си решения от доцент Банков.

Междувременно Галя ще научи от Орлин, че той вече е провел сериозен разговор с Поли, а съвместното им бъдеще все още е неизяснено. В болницата ще се появи Пепе – синът на доктор Карагьозов, чиято диагноза ще бъде поверена на доцент Банков. Резултатите ще го предизвикат да замине за Германия, за да говори лично с Христо като приятел и колега.

Откраднат живот
NOVA

Не пропускайте „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.

Откраднат живот
NOVA

Повече новини ще откриете на уебсайта на “Откраднат живот” и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.