/ iStock/Getty Images
Родените в дигиталната ера млади и активни потребители и хората с динамичен живот – пътуващи често и за дълъг период от време, са тези, които са в постоянно преследване на нови възможности, включително и в сферата на телекомуникациите. Те са първите, които биха изпробвали ново технологично устройство или услуга в търсене на иновативни, гъвкави и комбинирани възможности, които да паснат на забързания им ритъм на живот.

Мобилна услуга без обвързване и аналог

Най-новата услуга е подходяща за потребителите, които желаят да ползват мобилни услуги без обвързване, следене на срокове и предизвестия. ChitChat има предимството за ползване на услуга, която се управлява изцяло онлайн, без договор. Може да бъде закупена в онлайн магазина на А1.bg, а за активацията е необходима регистрация с банкова карта.

ChitChat включва неограничени минути за национални разговори и 4 000 МВ мобилен интернет валидни за един месец. Изпращането на SMS-и се таксува по тарифа от отделен баланс. Ако потребител не желае да ползва тази услуга – не е нужно да плаща за нея.

Иновативен план от бъдещето

ChitChat е иновативен план, който управляваш изцяло онлайн - от стартирането на плана до плащането на месечните суми.

Управляването на плана се извършва виртуално чрез създаване на клиентски профил в приложението Моят А1 или портала на A1.bg. Всеки месец срещу успешно изтеглена сума, клиентът получава пълните параметри за ползване в рамките на съответния месец. Ако автоматичното зареждане на сумата бъде прекратено, услугата се ограничава след края на последния платен период.

Потребителят ще може да продължи да ползва картата си за приемане на входящи обаждания. Пълните функционалности ще се активират отново при следващото успешно автоматично зареждане.

устройство
iStock/Getty Images

Добавяш и прекратяваш, когато пожелаеш

Несъмнено, едно от големите предимства на ChitChat е именно гъвкавостта, като предлага всичко изброено.

Планът дава възможността за включване на два еднократни пакета с допълнителни мегабайти от 5 000 МВ или 10 000 МВ. Тези пакети са валидни в продължение на 30 дни. Няма проблем да бъдат активирани по всяко време. Няма проблем и един месец да се ползва един пакет, на следващия – друг или пък да се разчита само на включените в ChitChat мегабайти.  

Също толкова привлекателна възможност в новото предложение е пълната свобода за ползване на услугата за толкова дълъг период, колкото пожелае клиентът. Тази независимост дава възможност на абонатите да прекратят услугата по всяко време, без да дължат неустойки, какви стандартно са заложени в договорите за мобилни услуги. Тази характеристика прави ChitChat изключително подходящ за хора, които пътуват често в чужбина или за чуждестранни студенти в България.

Удобството да ползваш ChitChat

ChitChat предоставя удобството за ползване на мобилни услуги без срочен договор, но с месечна сума, която лесно и бързо се заплаща през мобилното приложение Моят А1. Добавянето на допълнителни мегабайти по всяко време прави услугата още по-привлекателна за потребителите, желаещи да управляват всичко през смартфона си.