Четвърто издание на URBAN SKILLZ на Noise City Industries
Четвърто издание на URBAN SKILLZ на Noise City Industries / netinfo

Фънк и Хип Хоп музиката отново ще се обединят с екстремните спортове на шестте видео стени в столичния клуб Sugar по време на Четвърто издание на мултимедийните партита за "градска" култура URBAN SKILLZ на Noise City Industries на 6 декември.

В това издание отново ще могат да се видят на най-свежите както български, така и чужди скейт и сноуборд филми. В този Board Edition на Noise City-URBAN SKILLZ ще бъдат показани един от най-сполучливите български сноуборд филми – „Снежедневи", както и "Дръж", и "Simple Ride" от "незаконния" Скейт арсенал на TagTag Production.

След премиерата на "Traces", филм на TRAP Skateboards (Германия), който представи европейската скейт сцена, този брой на URBAN SKILLZ ще отрази "калифорнийския" начин на живот.

За първи път в България ще бъде представена една продукция на Urban Nomad Production, Beef Industries и режисьора Борис Кастро-"L.A. Lifestyle". Филмът е едно документално приключение из най-криминалните квартали на Лос Анжелис; Оуклънд и Саут Сентръл.

Urban Nomad ще покажат най-голямото "оупън еър" Car Tunning изложение в света, най добрите гаражи за Lowrider-и, Big Block Muscle Cars и мотори в Лос Анджелис, "Олд Скуул" Скейтбординг, LAPD action и човека "зад плочите" на Cypress Hill и Soul Assassins: Dj Muggs, който освен участник е и съавтор на саундтрака на "L.A. Lifestyle".

За саунда на самото парти ще се грижат Rawland и DVD, в комбинация с джази присъствието на Violet.