шеф Виктор Ангелов и Цветелин
шеф Виктор Ангелов и Цветелин / NOVA
Шестима професионални готвачи останаха да се борят за голямата награда от 100 хиляди лева и възможността да станат част от екипа на шеф Виктор Ангелов
Цветелин Цоков, 24-годишният готвач от Пловдив, напусна завинаги Hell’s Kitchen България след поредица от грешки по време на последната и най-емоционална вечерна резервация в шоуто, в която професионалистите готвеха за семействата и за любимите си хора.

Цветелин
NOVA


Оризови проблеми и лоши заготовки, суфлета, които „не искат“ да бъдат опечени, боксуване на станция „Стартери“, но и перфектен нюх в измислянето на стартер, заместител за вечерната резервация белязаха последното участие на Цецо в Hell’s Kitchen. Накрая Цецо се поддаде на емоцията и се оттегли пораженчески в общежитието и това беше „черешката на тортата“ в решението на шеф Виктор Ангелов да се раздели с него завинаги. „Имаш бъдеще, момче. Страхотен готвач си, но ти липсва смелост. Имаш изключителни качества, позволи на хората да ги видят. Бъди по-категоричен и заявявай себе си!“, с тези думи шеф Ангелов приключи участието на Цецо във втория сезон на Hell’s Kitchen три седмици преди големия финал.

шеф Виктор Ангелов и Цветелин
NOVA

„Съжалявам, че напуснах играта толкова рано. Искаше ми се да стигна поне до топ 3“, споделя Цецо. На въпроса кое му е било най-трудното в Hell’s Kitchen той отговаря категорично - „Да впечатлиш шеф Ангелов и да го изненадаш с чинията си“. Цецо споделя още, че с удоволствие би участват в трети сезон на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир и уточнява, че най-ценното, което е научил от шеф Ангелов е, че за да успее, трябва да бъде перфекционист и по-уверен в кухнята.

След окончателното напускане на Цецо в надпреварата за голямата награда от 100 хиляди лева и едногодишен договор в ресторант на шеф Виктор Ангелов вече се състезават шестима професионални готвачи. Светлана, Ралица и Чилева, заедно с Никола, Тихомиров и Весо са „черните кулинарни командоси“ на Кухнята на Ада и в следващите три седмици до големия финал ежедневно ще защитават прозвището Шефс и ще се борят ожесточено за победа.

Ето кои са колоритните участници в новия сезон на Hell’s Kitchen (СНИМКИ)

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen България следващият вторник от 21:00 часа по NOVA. Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA