шеф Виктор Ангелов
шеф Виктор Ангелов / NOVA
Шеф Ангелов е готов да се раздели с всеки топ готвач, който не докаже, че заслужава място в Hell’s Kitchen
Безпрецедентно начало на третия сезон на Hell’s Kitchen България – за първи път шеф Виктор Ангелов изгони участник в първия епизод на най-горещото професионално състезание за готвачи.

Шеф Ангелов се раздели с Маргарита, тъй като тя не успя да го убеди, че има място в Кухнята на Ада. По този начин той показа на 18-те участника в третия сезон на Hell’s Kitchen България, че няма да прави компромиси и да търпи нови провали. Шеф Ангелов е категоричен, че всеки може да напусне състезанието по всяко време, ако не защити мястото си в неговата кухня.

Кухнята на Ада отваря врати за трети сезон (ГАЛЕРИЯ)

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България ще видим професионални готвачи, които ще се изправят открито един срещу друг и кофликти, които ще направят кухнята наистина „адска“. Дали обаче сините и червените ще успеят да загладят различията по между си и да започнат да готвят като един за вечерната резервация предстои да разберем.

Човекът с най-сръчните пръсти в България и шеф Ангелов ще изпитат сериозно уменията на професионалистите и ще им покажат кое е най-важното за топ готвача. А един от участниците ще бъде предизвикан от шеф Ангелов с възможността да грабне веднага наградата от 100 хиляди лева заедно с апартамент в Стара Загора. Как ще завърши това изпитание ще разберем тази вечер от 21:00 часа в новия епизод на Hell’s Kitchen България.

синият отбор
NOVA

Първото дневно предизвикателство ще изправи двата отбора в състезание по бързина и прецизност, а пет нива на трудност ще тестват готварските им умения. Надпреварата ще е ожесточена и доста успешни кариери на топ готвачи ще бъдат поставени на карта. На финала ще има победители, които ще покоряват нощна София и победени, които ще оплакват загубата си, докато тренират за най-добра целувка от белтъци.

червеният отбор
NOVA

Вечерната резервация в ресторанта на Hell’s Kitchen отново ще нажежи обстановката. Открити женски конфликти ще заплашват да се превърнат в хронични, а при мъжете координацията и организацията в кухнята ще се окажат много важни за изхода на вечерта. Зрителите ще видят нов прочит на приключенията на „Том и Джери“, ще чуем как шеф Ангелов припява „Зеленчуци, който не яде …“, а един сериозен пропуск ще смрази сърцата на мъжката половина в кухнята.

Ще успеят ли тази вечер професионалистите да се справят по-добре и ще останат ли доволни гостите в ресторанта на Hell’s Kitchen ще стане ясно след броени часове. Ще има ли номинирани и кой ще продължи участието си в Hell’s Kitchen ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.