Драматично първо готвене, пот, сълзи и неочаквана техника за победа – в първия епизод на Кухнята на Ада
Броени часове остават до началото на Hell’s Kitchen България - най-известното кулинарно състезание за професионални готвачи в българския ефир, което стартира тази вечер от 21:00 часа по NOVA. Зрителите на NOVA ще се запознаят с 18-те претенденти за титлата “най-добър професионален готвач” и още в първия епизод на шоуто ще станат свидетели на ожесточена битка за надмощие в кухнята на шеф Виктор Ангелов. Ще видим амбициозни готвачи със завиден професионален опит и с успешна кариера у нас и в чужбина, както и индивидуалисти, чиито житейски съдби са ги превърнали в истински бойни машини в кухнята. Всички те са силно мотивирани за победа и готови да покажат истински сблъсък на техники и умения, а битката ще започне още с прекрачването на ресторанта.

Кухнята на Ада отваря врати за трети сезон (ГАЛЕРИЯ)

Първото готвене на мъжете и жените в Hell’s Kitchen България ще бъде драматично и ще постави началото на истинската война за одобрението на шеф Виктор Ангелов – ще видим сълзи и емоции, но и спокойни готвачи, които ще тежат на мястото си. Сериозна битка между мъжете ще вдигне градуса на напрежението, а жените ще пробват неочаквани техники за победа. Първата вечерна резервация пък ще опъне нервите на шеф Ангелов до скъсване, защото освен че ще има изпитания на умения, отборите като че ли ще разчитат прекалено на опита си.

„Hell’s Kitchen e единственият кулинарен формат, който показва реалната ситуация, взаимоотношения и обстановката в една професионална кухня. Зрителите ще видят участници с високо самочувствие и то заслужено. Ще видят готвачи, които са работили в големи ресторанти и са готвили за знаменитости, или са с огромен опит, но в кухнята на ада ще се изисква да покажат сила на духа, 100% дисциплина и концентрация, за се справят с новите правила и изисквания, които вървят с всяка нова кухня“, сподели шеф Виктор Ангелов в „Здравей България“ по NOVA и допълва, че през последните години имиджа на професията готвач е в aпогея си и това е благодарение на кулинарни състезания като Hell’s Kitchen.

синият отбор
NOVA

Тази вечер ще разберем кой от претендентите за голямата награда от 100 хиляди лева ще успее да впечатли шеф Виктор Ангелов и да приготви перфектното ястие. Ще разберем дали супер готвачите ще се справят с „визитната си картичка“ в чиния или ще демонстрират самочувствие без покритие, както и дали жените ще покажат по-добри умения в кухнята. Кой ще грабне първата отборна победа в третия сезон на Hell’s Kitchen България ще разберем довечера в 21:00 часа по NOVA.

червеният отбор
NOVA

Какво още сподели шеф Ангелов в „Здравей, България“ часове преди старта на най-горещото кулинарно шоу можете да видите тук.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.