/ Thinkstock/Getty Images
Софтуерният университет стартира най-голямата си кампания и предоставя възможност за обучение по програмиране в 38 града от цялата страна, сред които са: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Сливен, Добрич, Плевен, Благоевград, Велико Търново, Хасково, Шумен, Враца, Кюстендил, Горна Оряховица, Видин, Кърджали, Габрово, Търговище, Перник, Пазарджик, Казанлък, Асеновград, Монтана, Димитровград, Ловеч, Дупница, Петрич, Смолян, Самоков, Сопот, Ботевград, Троян, Ямбол, Разград, Силистра и Свищов.

Ако вашият град е сред изброените, то вие имате възможността да кандидатствате за безплатния курса “Основи в програмирането” и да станете един от хилядите българи, които ще могат да намерят професионална реализация в една от най-процъфтяващите сфери в България - разработката на софтуер.

Обученията ще стартират на 7-ми октомври (за всички градове с изключение на Велико Търново и Габрово, където курсовете ще стартират респективно на 6 и 8 октомври) и ще продължат 2 месеца, като през това време ентусиастите ще усвоят основни теми в програмирането, като променливи, типове данни, условни конструкции, цикли и много други неща. Изучаваната технология ще е C#. Курсът е подходящ за напълно начинаещи, без предишен опит, възрастови ограничения също няма. Желаещите ще имат възможност да се запишат в една от двете форми на обучение - присъствена и онлайн.

Кандидатстването за обучението вече стартира. Можете да научите повече детайли и да подайте своята кандидатура за курса Programming Basics до 28-ми септември от тук.