Bestdoctors.bg спечели приз на Българските награди за уеб 2012
Bestdoctors.bg спечели приз на Българските награди за уеб 2012 / снимки: Sofia Photo Agency, Надя Коцева

Уебсайтът на проекта "Най-добрите лекари" bestdoctors.bg спечели наградата в категорията „Здравеопазване и социална дейност" в тазгодишното издание на Българските награди за уеб. Наградите бяха връчени на официална церемония в столичен хотел.

Целта на кампанията „Най-добрите лекари" и на сайта bestdoctors.bg е да се намерят най- добрите лекари в съответните специалности.

Лекари от 24-те най-големи столични болници посочиха най-добрите в своята специалност чрез проучването на Дарик със съдействието на "Галъп Интернешънъл" „Най-добрите лекари в София". 298 лекари в 38 специалности получиха най-много препоръки от страна на колегите си. Проектът продължава и след София най-добрите лекари в своята специалност ще бъдат потърсени в Пловдив и Варна.

Сред наградените бе и друг от успешните проекти на DarikWeb - Официалният сайт на Гонг за Евро 2012, който грабна купата в раздел Медийни награди за уеб, категория „Спорт".

Българските награди за уеб се организират за четвърта поредна година от Българска уеб асоциация. Основната цел на конкурса е да поощри професионализма в уеб пространството, като стимулира добрите практики.

Bestdoctorsbg спечели приз на Българските награди за уеб 2012
netinfo