/ netinfo
На 13 юли ще разберем кои са любимите марки на българите
АБВ Поща и сайтът за видео забавление Vbox7.com, част от портфолиото на Нетинфо, се борят за гласовете на потребителите в класацията „Любимите марки“. Тя се провежда за девета поредна година, а АБВ и Vbox7.com са сред фаворитите на онлайн потребителите в категорията „Уеб медии и сайтове“. Това е вторият етап на гласуването в класацията, която се провежда изцяло онлайн.

любими марки
netinfo

Подкрепата си за АБВ или Vbox7.com може да дадете до 20 юни тук, когато приключва вторият кръг на гласуване. От 3 до 9 юли ще се проведе и решителният финален етап, а на 13 юли ще станат ясни любимите марки на българските потребители.

Над три хиляди души вече посочиха предпочитаните от тях марки в първия етап на класацията. В този етап потребителите избираха предпочитаната от тях марка от предварително селектирани 39 категории. Този кръг отличи Топ 6 на най-предпочитаните брандове в различните отрасли, съобразно потребителския вот.

Всяка година в класацията „Любимите марки“ взимат участие над 20 000 потребители. Класацията не разчита на жури при номинациите и по време на гласуването – резултатите се оформят единствено чрез онлайн гласуване от потребителите.