Все още е лято и слънцето грее, а цялото ни същество ни жадува за забавление. За съжаление, двете неща невинаги се съчетават добре. Непоносимите горещини този сезон са в състояние да ни лишат от всякакво желание за извършване на каквито и да било дейности през деня.

Предполагаме, че и вие като нас не притежавате свръхестествени способности да контролирате времето, но няма повод за паника. Астрологията отново е насреща, за да ни помогне и с тази дилема. Каналът "Видео хороскоп" във vbox7 как да се разхладиш според зодията си:

Овен

Имаш отчайваща нужда от освежаващо забавление. Предизвикваме състезателната ти натура да събере приятелската си група, за да премерите сили за бой с водни балони или пистолети.

жега
iStock/Getty Images

Телец

Започнете деня с леденостудено смути. Отделете достатъчно време за декорация и опитвайте нова рецепта всеки ден. Освен че веднага ще се почувствате по-добре, ще усетите позитивите от този здравословен навик върху фигурата си в дълготраен план.

Грешката, която допускаме всички, когато ни е горещо

Близнаци

Пригответе си домашни артистични ледчета за изстудяване на вино и плодови коктейли. Носете ги навсякъде с вас, за да превърнете дори пиенето на обикновена чаша вода в истински пир на сетивата.

коктейли
iStock/Getty Images

Рак

За теб сънят е изключително важна част от денонощието, затова постави на нощното си шкафче безшумен USB настолен вентилатор.

жега
iStock/Getty Images

Лъв

Ти се отличаваш с неподражаемо атрактивно поведение. Инвестирай в артистично хартиено ветрило. Ще бъдеш неустоима, докато небрежно го размахваш с елегантен маниер.

Как да спим спокойно в жегите? (ВИДЕО)

Дева

Сега е подходящо време да потърсиш вътрешния си мир, като усетиш пречистващата сила на природата. Изсипи малко количество автентичен зелен чай в обикновена празна опаковка за спрей. Използвай я всеки път, когато имаш нужда от бързо освежаване.

Везни

Обичаш да бъдеш заобиколена от красота, затова имаме специално предложение за теб. Украси вентилатора си с многоцветни декорации - цветя, бижута, мъниста, хартиени геометрични форми. Така през лятото ще имаш красив уред за охлаждане, а зимата - атрактивна украса.

Предимството на закръглените през лятото: Понасят по-добре жегите

Скорпион

Потърси градски басейн, река или язовир близо до местоработата ти (където можеш да поплуваш) и го направи част от летния ти ритуал. Разходи се до там, когато имаш достатъчно свободно време, и се възползвай от освежаващата сила на водата, докато поддържаш висока физическа активност.

басейн
iStock/Getty Images

Стрелец

Обичаш приключенията и не се страхуваш да експериментираш. Защо това лято не опиташ да практикуваш зимни спортове на закрито? Разнообрази свободното си време, като посетиш някоя закрита ледена пързалка.

Козирог

По цял ден тичаш по задачи, а кафето е неразделна част от ежедневието ти. Експериментирай с вкусовете и опитай нов вид студено кафе, което едновременно ще те зареди с енергия, ще те освежи и ще задоволи желанието ти за нещо сладко.

Как да се предпазим от жегата?

Водолей

Ти си иновативна и продуктивна. Докато хората са заети да се обзавеждат с огромни неудобни уреди за охлаждане, бъди практична и оригинална, като поставиш мини вентилатор върху смартфона си.

Как да се предпазваме от слънцето и да се наслаждаваме на лятото

Риби

Ключова дума: вода! Не е необходимо да живееш в красив морски курорт. Приготви си отпускаща студена вана. Не забравяй да направиш атмосферата още по-релаксираща с летни нежни декорации и чаша освежаващ плодов коктейл.

вана
iStock/Getty Images

edna.bg