Звездите от Sex And The City на премиерата в Лондон
Звездите от Sex And The City на премиерата в Лондон / netinfo

Стотици фенове поздравиха звездите от Sex And The City (Сексът и градът) на световната предпремиера на киноверсията в Лондон. Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Кристин Дейвис и Синтия Никсън бяха посрещнати с шумни овации, докато вървяха по черния килим на "Лестър скуеър" в центъра на британската столица.

Почитателите на култовия американски сериал чакаха цели четири години, за да видят и киноверсията на Sex And The City.

Това е вълшебна и незабравима нощ за всички нас, заяви Сара Джесика Паркър пред БиБиСи. Както обикновено, тя беше облечена с рокля на Александър Маккуин от тюл с цвят на зелена ябълка.

На въпрос защо премиерата се случва в Лондон, а не в Ню Йорк (както предполага сюжетът), тя обясни простичко: „Шефовете ни казаха да дойдем тук и ние дойдохме”. Тя обаче добави, че за нея премиерата в Лондон е повече от приключение.

Филмът среща четири приятелки около 40-те, познати ни вече като Кари, Саманта, Шарлот и Миранда, които вършат чудеса в работата и връзките си. Това е филм за прошката и случването в любовта по един реален и съдържателен начин - без излишни сантименти, разказва Сара Джесика Паркър.

След премиерата в Лондон, Sex And The City ще бъде показан в Берлин на 15 май преди най-сетне да бъде преставен и в Ню Йорк – на 27 май. Филмът излиза на голям екран на 30 май.

Повече може да видите в zar.bg