/ ThinkStock/Getty Images
Списание „Грация“ прави своеобразна класация на известни в киното мъже, които от заклети ергени се превръщат в грижовни бащи, при това на години, които съвсем не се свързват с подобни емоции. Ето кои са звездните татковци :

Куентин Тарантино

Куентин Тарантино
Gulliver/Getty Images

През февруари 2020 г. Куентин Тарантино стана баща за първи път. Емблематичният режисьор, който наскоро навърши 57 години, и съпругата му, 36-годишният израелски модел Даниела Пик, се ожениха преди две години. Преди да се срещне със съпругата си, Куентин говори доста категорично за брака и децата, но по-късно промени мнението си. След раждането на наследника режисьорът дори си помислил да прекрати кариерата си, защото това му пречи да прекарва цялото свободно време със семейството си.

Джордж Клуни

Джордж Клуни
Gulliver/Getty Images

Любимецът на дамите Джордж Клуни и адвокатката Амал Аламудин се ожениха през 2014 година. На 55-годишна възраст актьорът за първи път стана баща - през 2017 г. Амал роди близнаците Александър и Ела. Интересното е, че малко преди да срещне съпругата си, Джордж, подобно на Куентин Тарантино, твърдеше, че не възнамерява да се жени и да има деца. Никога не казвай никога!

Хю Грант

Хю Грант
Gulliver/Getty Images

Този холивудски красавец беше известен със своите любовни афери не само на екрана, но и в реалния живот. Хю се срещаше с една колежка, след това с друга и дори беше замесен в секс скандал, но през 2011 г. неочаквано за всички стана баща. За 50-годишния Грант първата бременност на китайската актриса Тинглан Хонг, която му роди дъщеря, беше изненада. Не знаем дали актьорът е бил изненадан когато разбрал, че Тинглан очаква второ дете. Но тя ражда син почти едновременно с друга любима на Грант - телевизионната продуцентка Анна Еберщайн, която също ражда син, което кръщава Джон. През 2018 г. Грант най-накрая се реши и направи предложение на Еберщайн. Сега двойката има три бебета, които растат.

Ричард Гиър

Ричард Гиър
Gulliver/Getty Images

Единственият наследник на актьора е роден, когато Ричард е на 50 години. „Изобщо не съжалявам, че станах баща толкова късно. Ако бях по-млад, щях да продължа да търся своя път в живота, да се тревожа за развитието на кариерата си. На 50 вече съм напълно готов да се посветя на отглеждането на друг човек“, каза Гиър. Синът на звездата, на име Хоумър Джеймс Гиър, е роден през 2000 г. от втората му съпруга, актрисата Кери Лоуъл. През 2013 г. двойката, живяла заедно повече от 10 години, се разведе, но Ричард все още участва активно в живота на сина си.

Стив Мартин

Актьорът Стив Мартин се жени за съпругата си Ан Спрингфийлд през 2007 година.
Guliver/Getty Images

Комедийната звезда Стив Мартин стана истинският рекордьор на нашия рейтинг. Първото дете на звездата се появи, когато той е на 67 години! През 2012 г. съпругата му Ан Спрингфийлд, която по това време е на 41 години, роди момиче. Двойката внимателно скри тази новина от пресата и не планираше да покаже на репортери снимката на наследницата. Пресата така и не успя да разбере подробности за събитието.
БГНЕС