Познаваме актрисата Джансу Дере от много сериали. Сред най-известните, в които се е снимала, със сигурност е "Великолепният век", където играе ролята на Ферузе. Една от най-емблематичните ѝ роли пък е в "Майка".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💚

A post shared by Cansu Dere (@cansudere) on


За Джансу тази година, 2020-а, e специална, тъй като тя ще отбележи юбилей. През октомври  ще навърши 40 г., а медиите в Турция са впечатлени от начина, по който тя изглежда. Наскоро актрисата публикува своя снимка без грим, от която човек по-скоро би решил, че е на 25 г.. Вижте в канала "Най-яките мацки" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yaz ☀️

A post shared by Cansu Dere (@cansudere) on


На снимката тя е без грим в градината си по време пореден период на забрана за напускане на домовете в съседна Турция. Актрисата вероятно е наясно с красотата си, тъй като преди време се забърка в грандиозен скандал, коментирайки тялото на своя колежка Туба Бююкюстюн.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌿Bahçeden

A post shared by Cansu Dere (@cansudere) on


Според популярна в Близкия Изток новинарска платформа Джансу Дере е заявила, че колежката ѝ има тялото на мъж.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👀

A post shared by Cansu Dere (@cansudere) on


Всъщност малко след скандала с Туба Бююкюстюн, Джансу Дере публикува първите си снимки за тази година в Instagram, което наистина впечатли, тъй като за последна актрисата качи снимка през декември и то селфи с котката си.