Знаят ли наистина мъжете какво искат жените в леглото
Знаят ли наистина мъжете какво искат жените в леглото / Thinkstock/Getty Images

Мъжете смятат, че знаят от какво се нуждае една жена, за да изпита удоволствие в спалнята, но дамите не са на същото мнение, съобщава в. "Дейли мейл".

Ново проучване показва, че много мъже са уверени в знанията си за сексуалността на жената, но по-малко представителки на нежния пол са съгласни с това. 65% от господата се хвалят с познанията си за желанията на жените, но 49 на сто от дамите смятат, че те трябва да научат едно-две неща.

50 на сто от мъжете не могат успешно да открият G-точката, а 23% не могат да намерят клитора, пише БГНЕС. Освен това 20 на сто от представителите на силния пол смятат, че мястото на G-точката варира при отделните жени, а 3% били честни и заявили, че не знаят.

Колкото до ерогенните зони 33% от мъжете смятат, че те варират при отделните жени, а мнозина изобщо не могли да дадат отговор. Изследването доказва, че е време за научаване на основната информация и за щастие мъжете изглежда искат да открият повече за женското тяло.

75 на сто заявили, че са съгласни да научат повече за женската сексуалност, за да увеличат задоволството на избраницата си. Когато били попитани дали размерът има значение, само 4 на сто от представителите на силния пол отговорили положително спрямо 20% от жените.

37% от мъжете смятат, че партньорката им симулира оргазъм веднъж на всеки три пъти, а само 16 на сто от дамите признали това.