За любовта на Чочо Попйорданов към Невена и Ал
За любовта на Чочо Попйорданов към Невена и Ал / снимки: Атанас Кънчев
За любовта на Чочо Попйорданов към Невена и Ал
44598
За любовта на Чочо Попйорданов към Невена и Ал
  • За любовта на Чочо Попйорданов към Невена и Ал

За изключителната си любов към Невена Коканова и за идола си Ал Пачино говори в "Киното в мен" по Дарик актьорът Чочо Попйорданов. Той е гост в първото издание на предаването след лятната ваканция. Интервюто ще бъде излъчено тази неделя (11 септември) от 12:30 часа. В него той разказва още за ролите си в киното, анонсира и предстоящото си участие в сериала "Под прикритие" по БНТ1.

Чочо Попйорданов вижда за първи път Невена Коканова, когато е на 7-годишна възраст. При срещата им на Златни пясъци момчето Чочо онемява от красотата на Невена. Ето какво си спомня той: "На 7 години да онемееш по любов от една жена е... изключително преживяване. Тя направи за мен нещо, което е при Теодора, дъщеря й. Това са едни рисунки, които са правени само за мен, и едни нейни стихотворения, които са писани за мен".

Ал Пачино е един от идолите на актьора Чочо Попйорданов. Още като малък той го гледа във филма "Плашилото". Обожава го от тогава и точно тогава си казва, че един ден иска да е като него, защото: "Ал Пачино е човек, който е най-верен заради това, че винаги е бил искрен. Бил е честен спрямо професията. Спрямо актьорската професия, ако не си честен, тя ще те изхвърли като парцал".

В "Киното в мен" Чочо Попйорданов разкрива и каква е истинската причина да се снима през 1994 година в римейка на "Козият рог". Филмът е на Николай Волев, а главните роли в него изпълняват Елена Петрова и Александър Морфов. "Не, не трябваше да се прави това. Аз го направих заради Елена Петрова. Защото тя беше влюбена в мен, ако не го знае България, да го знае. Елена Петрова беше влюбена в мен и Елена Петрова каза: "Ако той не играе тази роля, няма да играя и аз", спомня си актьорът.

Цялото интервю с Чочо Попйорданов очаквайте в неделя в предаването "Киното в мен" по Дарик от 12:30 часа.

За любовта на Чочо Попйорданов към Невена и Ал
netinfo