Повече от десетилетие след премиерата на “Дневниците на вампира” едно нещо не се е променило - ние всички искаме да приличаме на Нина Добрев. Талантлива, уверена и в невероятно добра форма, българката е истинско #фитнесвдъхновение, пише на каналът Ралица Петровa във vbox7. Ето няколко тайни, които можем да откраднем от спортния ѝ режим:

Тренира кардио

Нина изглежда никога не е била сред хората, които се скатават в час по физическо. Като ученичка звездата се занимава със състезателна спортна гимнастика, а страстта ѝ към спорта остава и до днес. Любимият ѝ тип тренировка? Кардиото. “Имам нужда да се изпотя поне веднъж дневно,” споделя актрисата пред списание Women’s Health. “Така се чувствам най-добре и постигам най-добри резултати, защото “шокирам” тялото си.”
 

Разнообразява

За да поддържа тренировъчния си режим забавен, Нина обича да разнообразява. Българката споделя пред Women’s Health, че практикува “коктейл от тренировки”, които включват вдигане на тежести, HIIT (интервални кардио тренировки), бокс и йога.

Остава зен

Актрисата редовно практикува йога за гъвкавост, спокойствие и – не на последно място, физическа сила. Пред списание Seventeen Нина споделя, че завела двама от бившите си колеги в “Дневниците на вампира” – Зак Роериг и Майкъл Тревино, на йога. Двамата изглежда останали приятно изненадани от интензитета на тренировката: “След края на часа ми казаха: “Уау, това беше трудно! Йогата е готина”,” разказва тя.
 

Сутрин рано

Сигурно се чудите как Нина намира мотивация за всичко това? Ако се вярва на интервюто ѝ за списание Shape, тайната на българката се крие в сутрешните тренировки. “Спортувам непосредствено след като стана от сън, за да не мога да си измисля оправдания като това, че съм твърде уморена в края на работния ден,” обяснява тя.

Не се приема твърде насериозно

С кариера на холивудска звезда и спортния режим на професионален атлет, би било лесно за Нина да ходи с високо вирната глава.  Но актрисата изглежда е над тези неща. В скорошно интервю за списание Glamour тя разказва как по време на снимките на филма “xXx: Return of Xander Cage” се опитала да прави каскади с колело... само, за да падне пред всички. “Сигурно изглеждах като пълен идиот,” смее се тя. “Понякога съм страшен чудак!”