Нина Добрев за първи път отвори вратите на дома си и показа как живее. Красивата актриса направи това за Architectural Digest, показвайки красивия си дом в испански стил с четири спални, намиращ се в Лос Анджелис, пише каналът "Stars News" във vbox7.

Нина искала да запази оригиналната и автентична архитектура. Ремонтните дейности не били много и продължителни, а по-скоро освежаващи и необходими, но всичко е било съобразено с духа на къщата. Нещо повече - по време на локдауна през миналата година, тя и гаджето ѝ Шон Уайт решили да пребоядисат сами цялата фасада на къщата.
 

Нина споделя, че в началото тя и Уайт били много развълнувани, но към третия и четвъртия ден започнали да се питат в какво точно са се забъркали. "Въпреки това стана много красива и се радвам, че го направихме", каза актрисата и шеговито вметва, че може би в нея проговорила пестеливата страна, по-точно източно европейското българско момиче, което си казало: "Не искам да плащам много пари за група хора, които да дойдат и да боядисат, скучно ми е", споделя с хумор Нина.
 

Макар да се справя безпроблемно с пребоядисането, включително и на стените в дома, за обновяването на интериора решава да наеме дизайнер. Избрала да работи с Чарли Барщайн от Charlie Barstein Interiors.

Припомняме, че Нина и приятелят ѝ сноубордистът Шон Уайт са заедно от миналата година и по всичко личи, че нещата между тях са все по-сериозни.