Според китайския хороскоп 2020 ще бъде годината на Металния плъх. Тя ще настъпи на 24 януари в 23.43 часа българско време. Това означава много за всяка едно от зодиите - възможности, предизвикателства, любов и пътешествия. Какво точно означава годината на металния плъх? Вижте в канала "Кaк дa" във vbox7:
 
През 2020 г. всеки риск, който се поема, трябва да бъде изключително добре премислен, претеглен и едва тогава да се действа. Всяко решение, взето през годината, ще има дългосрочни последствия за вас и хората около вас.
 
Каква ще бъде годината на Металния плъх според китайския хороскоп? (ВИДЕО)

Китайската нова година ни обещава свобода, страст и финансова стабилност. Годината ще бъде перфектна за осъществяване на нови проекти.
 
Когато става въпрос за здраве, трябва да знаете, че най-доброто лекарство през годината, е спортът. Така че ако не тренирате, имате добър повод да го направите.
 
Цветовете, които ще ви носят късмет през годината на металния плъх, са бялото, синьото, зеленото и жълтото. Зодиите, на които ще им върви много, са бивол, прасе, маймуна и дракон.
 
Ако искате да подарите на някого сувенир, който да му носи късмет, заложете на статуетка на плъх, който обаче не гризе нещо. На пари е.

Китайски хороскоп: Вижте коя зодия сте и открийте щастливото си число (СНИМКИ)