Вижте кои са първите номинирани във VIP Brother 2017

След като бяха номинирани, още с влизането си в най-известната Къща, заради неуспешна тайна мисия, в понеделник хип-хоп изпълнителките Алекс и Влади ще се борят за оставане в шоуто с поп-фолк певиците Мария и Сашка Васева.

Изненадващи номинации, шокиращи разкрития и първа седмична мисия във VIP Brother
 
Последните бяха номинирани в края на живото предаване на VIP Brother тази вечер от почетните членове на „Ордена на сърцетоТото, Александра, Енджи и Даниел Златков.

VIP Brother 2017 стартира с безапелационен успех (ВИДЕО)
 
Изненадващо, Ники Кънчев съобщи, че Миглена Каканашева – Мегз е взела решение да напусне най-известната Къща. Зрителите станаха свидетели на разговора ѝ с Big Brother, абсолютно на живо, а от него стана ясно, че причината за нейното желание е, че фризьорът ѝ не е дошъл, за да премахне перуката, с която влезе в Къщата.

Алекс и Влади във VIP Brother 2017 (ВИДЕО)
 
Как ще се развие извънредната ситуация и в крайна сметка ще промени ли дизайнерката своето решение, предстои да разберем в дейли епизода утре вечер от 21:00 часа по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най- актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2017.
nova.bg