/ Gettyimages
Помните ли момиченцето, влязло в ролята на дъщерята на Бела и Едуард в „Здрач“? Тогава всички почитатели на вампирската сага бяха прехласнати по красотата на детето и му предсказваха бляскаво бъдеще на големия екран.

Макензи Фой
Gettyimages


Помните ли ужасяващото дете от „Предизвестена смърт“? Ето как изглежда днес (СНИМКИ)

Днес актрисата Макензи Фой е 17-годишна и продължава да впечатлява с талант, чар и приказните си зелени очи. Когато била едва на 3 години, нейните качества били забелязани от модни агенти, които и осигурявали ангажименти за водещи марки и дизайнери.

Макензи Фой
Gettyimages


11 деца актьори, които пораснаха твърде бързо

Участвала е в множество реклами и фотосесии. Започнала да се снима във филми на 9-годишна възраст, а звездата й изгря в „Здрач“. След това получава редица предложения за роли.

Макензи Фой
Gettyimages


Помните ли дъщеричката на Рейчъл и Рос от „Приятели“? Вижте как изглежда днес (СНИМКИ)

Тези, които приема, носят на Макензи номинации и награди. През тази година на екран ще излезе последният филм с нейно участие, който е създаден по мотиви на класиката „Лешникотрошачката“, където ще си партнира с Морган Фрийман и Кийра Найтли.

Вижте още снимки на красивата Макензи Фой в галерията тук

На красивата тийнейджърка е поверена главната роля – Клара. Бъдещите планове на Макензи Фой включват колеж, където ще изучава режисура, и професионално развитие в тази посока.