Семействата се отправят на почивка в с. Баня в петия сезон на любимия комедиен сериал
Тази вечер в ефира на NOVA се завръща един от най-обичаните български сериали „All Inclusive”. Зареден с много настроение и нови приключения, петият сезон на комедийната поредица е подготвил забавни сюжети и изненадващи събития. Любимите семейства се озовават на непланирана почивка в идиличното с. Баня, сгушено между Рила, Пирин и Родопите.

„Село Баня е вълшебно място, влюбена съм в него. Българска красота, природа, чист въздух и много спокойни хора, а нашите герои са там и ще се забъркат в неочаквани ситуации. В петия сезон всеки персонаж ще бъде показан в различна светлина и ще се сблъска с предизвикателства, които си заслужава да се видят. Моята героиня Марияна я очакват големи изненади и трябва някак да се справи с тях. За нея ще има от всичко – съперничество, приятелство, любов… Няма да липсва и напрежение в сложните взаимоотношения, в които се озовава, но ще се радва и на много щастливи мигове“, сподели актрисата Елена Атанасова в „Събуди се“.

В следващия сезон на любимата поредица ще се появят стари приятели и съперници, които ще объркат плановете на семействата, въвличайки ги в щури съревнования и приключения. Наред със забавните ситуации, в които героите попадат, „Аll Inclusive” засяга и темите за доверието, свързаността между поколенията и радостта от живота, която може да бъде откритa в малките неща и отношенията с най-близките.

„Аll Inclusive” е сериал, посветен на приятелството, семейството и любовта. Вечните теми, поднесени със свеж хумор и вяра в доброто, от което всички имаме нужда. Съчетаваме това с пътуването до много красиви кътчета в България, които показваме на зрителите. Така става успешна формулата на нашия сериал“, коментира Петър Калчев причината семейната поредица да бъде любима на зрителите.

Според него хубавата комедия се получава с добър сценарий.

Още в първия епизод предстои среща и с още едно ново, симпатично семейство – Константин, Албена и техният син Георги (Стефан Иванов, Лили Сучева и Мартин Методиев). В петия сезон освен всички тях, ще видим и любимите актьори Ненчо Балабанов, Явор Борисов, Йоанна Начева, Нели Монеджикова и Яна Огнянова. Важна част от сериала остава и вече порасналата детска банда.

„За моята героиня Елена има съществени промени този сезон и ще се сблъска с необичайна ситуация в личния си живот. Тя много порасна. Синът й Сашко също – зрителите се запознаха с него преди няколко години, той буквално израсна пред очите им. Вече не е момченце, а млад мъж и проблемите в семейството му са съвсем различни. Искам да похваля всички деца от сериала, защото никак не е лесно да си дете актьор. Справят се брилянтно!“ – коментира София Маринкова участието на най-младите актьори в екипа: Силвестър Велячки, Дебора Жечева и Виктор Попов.

Продуцент на “All Inclusive” е Краси Ванков („Hidalgo Productions“), режисьори са Боя Харизанова и Атанас Бончев-Наката. Сценарият е на Иван Ангелов, Боя Харизанова и Здрава Каменова. Оператори са Борис Луканов и Георги Гвоздев, а музиката към сериала е създадена от композитора Марио Балтаджиев.

Как семействата ще се окажат на почивка в с. Баня и какви перипетии ги очакват още с пристигането им? Не пропускайте да разберете в „All Inclusive“ тази вечер от 20:00 ч. по NOVA!