Венци Цветков отпадна от „Игри на волята” след капитанска битка. В официалния подкаст „След игрите” той разказа повече за преживяванията си в приключенското риалити, за френския легион и за живота в институции за деца, лишени от родителски грижи.

Венци не съжалява, че е отпаднал на този етап от „Игри на волята”, защото целта му никога не е била финалът или победата — той е искал да се наслади максимално на приключението. В този напреднал етап от играта е очаквал, че скоро капитанската битка ще бъде елиминационна, защото не се притеснява от индивидуални игри.

Пред водещата Ваня Запрянова Венци сподели, че за него Блатото не е лоша локация, защото човек трябва да е наясно, че щом влиза в „Игри на волята”, гладът е неизбежен. В „След игрите” той заяви, че обича да бъде подценяван от останалите, за да може после да изненада със сила и умения.

Игри на волята

Според него тази година има много подготвени жени, но нито една жена не е способна да победи най-силните мъже в „Игри на волята”. Венци е на мнение, че голяма част от участниците тренират повече физически, но пропускат гладуването и оцеляването в лоши условия и даде съвет на бъдещите участници да излязат от фитнесите и да тренират волята си.

Още от 16-17-годишен Венци е започнал да се интересува от френския легион. След като завършва средно образование заминава за Франция, без да знае език, но с желание за развитие. Впоследствие изкарва там над 4 години, като определя легиона за по-трудно преживяване от „Игри на волята”.

Храбрият Венци е живял в институт за деца, лишени от родителски грижи, откакто е бил на 5-годишна възраст, като именно това го е изградил като личност. За него институциите сега са станали много добро място за живеене, и подготвят децата за живота извън тях. Самият Венци никога не е търсил контакт с биологичните си родители.

Игри на волята

Гледайте епизодите на “След Игрите Podcast” в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok.