Вашата снимка на деня
Вашата снимка на деня / снимка: Марио Марков, www.album.bg

DarikNews.bg и сайтът за споделяне на снимки Album.bg започват съвместна рубрика „Вашата снимка на деня". Идеята е вие, читателите на DarikNews.bg да изпращате снимки на събития и личности, на всичко любопитно, на което сте били свидетели, а ние в DarikNews.bg ще избираме най-интересните и ще ги показваме на всички читатели на сайта в специалното каре „Вашата снимка на деня".

Всички изпратени ваши снимки ще публикуваме в сайта за споделяне на снимки Album.bg. Всеки от вас ще може да разглежда това, което са изпратили нашите читатели, и ще може да гласува за снимките, които са му харесали най-много.

Всеки месец редакторският екип на DarikNews.bg ще публикува и снимката, получила най-много читателски гласове в профила на DarikNews.bg в Album.bg. Това ще е читателската снимка на месеца.

Всяка изпратена от вас снимка на мейла dariknews@album.bg трябва да е придружена с кратък текст: името на автора, мястото, където е снимана, и ако е необходимо, кратко описание на случилото се.

Екипът на DarikNews.bg предварително ви благодари за това, че заедно ще правим рубриката „Вашата снимка на деня" и надяваме се това да е интересно за всички читатели.

За да можете да гласувате за снимките в профила на DarikNews.bg в Album.bg - album.bg/dariknews, ще трябва да си направите регистрация в Album.bg. Това ще ви отнеме само една минута.

Album.bg е най-големият български сайта за споделяне на снимки. Регистрираните потребители са 380 000 и те могат да качват неограничен брой снимки, могат да ги споделят във Facebook и Twitter.

Качените снимки в Album.bg са винаги с вас, винаги можете да ги покажете на вашите приятели. Album.bg е и социална мрежа, където можете да общуватe с другите автори в сайта, да гласуватe за техните снимки и да ги коментирате.

Album.bg е сайт за снимки, но и за много забавление.

Очакваме вашите снимки на нашия мейл dariknews@album.bg.