/ Gulliver/Getty Images
Тиарата, носена от прелестната булка, е принадлежала на кралица Мери
Меган Маркъл изненада мнозина, след като избра Клеър Уейт Келър, британската дизайнерка, работеща за френската модна къща "Живанши", да сътвори сватбената й рокля, пише в. "Дейли мейл".
 
Принц Хари и Меган си казаха „Да“ (ВИДЕО/СНИМКИ)
 

Резултатът е прекрасен и е напълно съзвучен с каноните за безвременна елегантност на френската марка, основана в Париж през 1952 г. В тоалета личат чистите линии на "Живанши", деколтето тип "лодка" и ефирно оформената талия.
 

Gulliver/Getty Images


Роклята е с 5-метров шлейф с копринен тюл, бродиран с цветя от държавите, членуващи в Общността на нациите. Всяко от растенията е типично за отделните 53 страни, от организацията. Миналия месец принц Хари стана посланик на младежта на Общността.

Приказната сватба на принц Хари и Меган в СНИМКИ
 
 
The royal wedding dress

Our royal fashion experts were stunned by the simplicity of Meghan's Givenchy royal wedding dress via CNN Style https://cnn.it/2KDKghX

Публикувахте от CNN в 19 май 2018 г.

При вида на булката, младоженецът не можа да скрие възторга си: "Изглеждаш прекрасно!"
 
Според АФП булчинската рокля на Маркъл е подчертала по прекрасен начин снажния й силует. Тя се е отличава с изящество и елегантност, дължащи се на кройката, дантелите и бродериите.
 

Gulliver/Getty Images


Изборът на сватбена рокля на булката Меган Маркъл беше следен отблизо, тъй като е известно колко важен елемент са тези тоалети при кралските венчавки, отбелязват АП и АФП. Меган била силно впечатлена от майсторството на Келър. Тя нарочно избрала нея за булчинската си рокля, за да промотира британския талант. Двете дами работили заедно над тоалета.

Кралицата присъди титли на принц Хари и Меган Маркъл

Меган Маркъл, новата херцогиня на Съсекс, носеше на сватбената церемония тиара, която е принадлежала на бабата на Елизабет Втора, кралица Мери, съобщава в. "Дейли мейл".
 

Диадемата е съставена от 11 блестящи секции, осеяни с големи и малки брилянти.Тя е била изработена за кралица Мери през 1932 г., за да се съчетае с разкошната брошка, която вече била получи като сватбен подарък през 1893 г. И двете украшения били завещани от кралица Мери на нейната внучка, сегашния монарх на Великобритания.
 

Gulliver/Getty Images


Всички новини около сватбата на принц Хари и Меган Маркъл четете тук

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук

БТА