/ Thinkstockphotos
Всяка година модните дикратори и известни лица от подиума задават тон в тенденциите при дрехите, грима и косата.

15 модни кошмара, които трябва да останат в миналото (СНИМКИ)

Някои от тях са практични и стилни, като дънките с високата талия, които скриват несъвършенства и подчертават привлекателните извивки. Други обаче трябва да бъдат забравени завинаги.

Напомпани устни

„Вафличките“ в корените си отидоха, но напомпаните устни оцеляха. Момичета, не е секси! Нито прекомерно напомпаните с хиалурон устни, нито позирането за снимка тип „целувка“. Не, не приличате на Анджелина Джоли. Естествения вид на устните ви, подчертан с подходящо червило, винаги е на мода.

Светещите маратонки

Всички деца на възраст от 1 до 3 години се впечатляват, когато ги обуете в онези шарени сандалки, които светят и пищят докато мъникът ходи. Проблемът идва, когато възрастен човек обуе в светлина краката си. Отначало може би изглеждаше забавно, после започна да става нелепо.
Thinkstockphotos

Всички деца на възраст от 1 до 3 години се впечатляват, когато ги обуете в онези шарени сандалки, които светят и пищят докато мъникът ходи. Проблемът идва, когато възрастен човек „обуе“ в светлина краката си. Отначало може би изглеждаше забавно, после започна да става нелепо.

Безкраен и остър маникюр

Прекалено дългите и остри нокти нито са практични, нито естетични. Маникюрите на някои дами разказват цялата им история и моментно настроение. С един поглед в ноктите й можете да разберете какво обича да похапва, кои са й любимите животни, каква марка автомобил кара и редица подробности от биографията й.
gettyimages

Прекалено дългите и остри нокти нито са практични, нито естетични. Маникюрите на някои дами разказват цялата им история и моментно настроение. С един поглед в ноктите й можете да разберете какво обича да похапва, кои са любимите й животни, каква марка автомобил кара и редица подробности от биографията й.

Впити мъжки панталони

Впитите панталони нека си останат в гардероба на дамите, за да подчертават формите им. Жените оценяваме по достойнство мъжката фигура и без да се разхожда в клинчета.
Thinkstockphotos


Впитите панталони нека си останат в гардероба на дамите, за да подчертават формите им. Жените оценяваме по достойнство мъжката фигура и без да се разхожда в „клинчета“.

Вижте още 11 модни кошмара, които трябва да си останат в миналото

И още от най-абсурдните трендове:

Най-абсурдните рокли на наградите Оскар през годините (СНИМКИ)

Модните катастрофи от Met Gala 2017 (СНИМКИ)


„Голите дънки“, за които всички говорят (СНИМКИ)

Най-откачените рокли на Met Gala през годините (СНИМКИ)


Тенденции в грима, които трябва да се забранят със закон (ВИДЕО)

Нов абсурден моден писък при дънките (СНИМКИ)

Вежди като бодлива тел: Бихте ли го направили? (СНИМКИ)

Дънки разпалват въображението с един замах (СНИМКИ)

Паунови вежди (СНИМКИ)