/ iStock/Getty Images
На прага на новата година, нямаме търпение какво ни очаква през 2022 г. Ето и кои три зодии ще открият любовта през новата година, според сайта Edna.bg.

Риби

Нищо не е сигурно, но е възможно да срещнете някой наистина специален. Родените под знака Риби имат чар, който не осъзнават и привличат неволно много почитатели. Но само няколко човека могат да достигнат до сърцата им през 2022 г. Най-вероятно всяка връзка, започнала в този период, ще ви накара да почувствате, че се развивате и че изживявате любовта пълноценно!

Близнаци

Възможно е тази година да започнете любовна връзка с човек, на когото никога не сте гледали по този начин. Дори и да имате възходи и падения, важно е да общувате с партньора си и да решавате проблемите си.

Везни

Дори 2022 г. да не започне с обещания за любов, към края ѝ ще се успокоите в прегръдките на човек, който ви предлага точно това, от което се нуждаете. Невинен флирт може да бъде началото на трайна връзка, ако не започнете с големи надежди или жертви. Ключът към успеха е да се оставите да бъдете увлечени от вълната и да бъдете спокойни!

 
Edna.bg