/ Gulliver/Getty Images
Хилари Клинтън, Мадлин Олбрайт и Колин Пауъл ще се появят като гостуващи звезди
Трима бивши държавни секретари на САЩ - Хилари Клинтън, Мадлин Олбрайт и Колин Пауъл, ще се появят като гостуващи звезди в сериал, предаде Ройтерс, позовавайки се на телевизия Си Би Ес.

Клинтън, Олбрайт и Пауъл вече са заснели сцените с тяхно участие за политическата драма "Госпожо Секретар". Телевизионната поредица се завръща на екран за пети сезон на 7 октомври, когато ще бъде излъчен и епизодът с триото политици.



Сериалът на телевизия Си Би Ес проследява политическия и личния живот на измисления държавен секретар Елизабет Маккорд. Главната роля изпълнява актрисата Теа Леони. В епизода с участието на тримата бивши държавни секретари героинята й се обръщат за съвет към по-опитни "колеги".
 

Главната роля изпълнява актрисата Теа Леони.
Gulliver/Getty Images


"За нас беше привилегия да работим с тях", казва създателката и изпълнителен продуцент на сериала Барбара Хол.



"Чудесно беше да прекарам известно време с екипа на "Госпожо Секретар" и бившите ми колеги на снимачната площадка в Бруклин. Отбележете в календарите си датата 7 октомври", пише Хилари Клинтън в Twitter, цитирана от ЮПИ.

"Винаги е приятно да се консултираш със свои наследници. Епизодът ще бъде излъчен по Си Би Ес на 7 октомври", гласи туитът на Мадлин Олбрайт.

БТА