Тазгодишният сезон на „Като две капки вода“ предлага на всички много емоции, а на участниците – двойна доза предизвикателства. Вижте в канала "Music Virals" във vbox7:

Тото от „Скандау“ е безспорно един от фаворитите в предаването. Той доказа, че освен да рапира, умее доста добре да пее, но и да влиза в различни и крайно нетипични за него роли.

Той сподели в ефира на „На кафе“, че участието му в Капките го кара да се чувства щастлив и се забавлява.



„Ако не се забавлявам, не знам какво ще стане. В момента се чувствам много добре. Аз си изкарвам много хубаво, усмихвам се, смея се. То си и личи в крайна сметка“, сподели Тото пред Гала.

Тото признава, че не се справя супер с пеенето, но казва също:

„Голяма работа, кой е очаквал от един рападжия да пее? В крайна сметка моята работа не е това и аз го знам. Ако не го знаех, щях да съм започнал да пея преди 10 години“, не крие Йонислав.

Юлиан Константинов обаче „контрира“ Тото, като му каза, че всъщност пее много по-добре от някои хора, които претендират, че са певци.

За едни от любимите си моменти в шоуто до този момент Тото казва, че безспорно това са образите му на Джо Кокър, на Дзукеро и Антонио Бандерас, в които се е чувствал чудесно.
 
По отношение на социалната изолация и въведените мерки в страната Тото споделя, че на този етап се чувства добре.

Той е категоричен, че всичко е в рамките на нормалното, спрямо ситуацията. Спазва мерките и не смята, че е нужно да се оплаква.

За изпълнителите, които се издържат изцяло от живи участия, е със сигурност трудно за тях, смята Тото, който не крие, че няма този проблем в момента, но това е защото така е успял да „структурира ситуацията“ при себе си. 

Освен с Капките, Тото в момента продължава да се занимава с предаванията, които снима с Лъчо, работят по песни също така. 

„Ние сме творци и без да имаме участия. Това обичаме да правим. В момент на криза ще си проличи кой обича да прави това, както и кой просто иска да изкарва пари“, категоричен е рапърът. 

В семейното огнище също има щастие и спокойствие за Тото.

Неговият син е вече на седем месеца. Гордият татко казва, че не могат да спрат малкия ангел, защото постоянно се движи, има много енергия.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мама и тати.

A post shared by Yonislav Yotov (@yonislavyotov) on


Във видеото горе вижте още от интервюто на Тото в „На Кафе“.