Двойката реши да подели наградата си с подгласниците си
Тяна и Иво са големите победители във втория сезон на най-позитивното предаване в българския телевизионен ефир – „Един за друг“. Зрителите на NOVA станаха свидетели на безпрецедентен и емоционален финал, след като двамата влюбени извоюваха категорична победа, а след това единодушно решиха да поделят паричната си награда от 88 430 лв. с втората двойка – Тина и Станимир.

В напрегнатото изпитание участниците се надпреварваха за първото място пред очите на своите близки. Проявявайки изключително хладнокръвие и умение за баланс, те трябваше да преминат през люлееща се лента и да съберат частите на огромен пъзел. Предизвикателството се оказа почти непосилно и за двете двойки. Смелият ход на Тяна и Иво да прекъснат играта и да обмислят стратегията си спокойно обаче им осигури заслужена победата.

Тяна и Иво
NOVA

„Преборихте над 2000 двойки за участие в шоуто, справихте се с точно 43 игри, надделяхте над 12 други двойки и показахте пред милиони зрители, че каквото и да ви се случва оставате заедно, защото сте един за друг. Победата ви донесе наградата от 88 430 лева. Напълно я заслужихте“, обърна се към Тяна и Иво водещият на предаването Емил Чолаков.

Победителите споделиха за несравнимото усещане да са първи и за радостта от преживяното през последните три месеца. „Чувстваме се безкрайно развълнувани и много щастливи. Не мога да си представя по-прекрасен финал на това уникално преживяване и по-достойна двойка, с която да полетим. Цял сезон повтаряме, че сме тук да се забавляваме и да играем. Неведнъж сме казвали също, че ако ние не спечелим, искаме Тина и Миро да го направят. И понеже стоим зад своите думи, искаме да си поделим наградата с тях. Двамата заслужават точно толкова, колкото заслужаваме и ние. Така го приемаме и така го чувстваме“, допълниха още те.

Създават ли се приятелства в „Един за друг“ - разкриват двама от финалистите в предаването

„Жестът, който Тяна и Иво правят за нас, не може да се опише с думи. Дори твой много близък човек трудно би го направил, а какво да кажем за някой, когото познаваш само от 3 месеца и реално си бил конкурент с него. Те са човеци с главно „Ч“. Явно са видели нещо в нас, което ние не виждаме. Наистина сме безкрайно благодарни и може би цял живот ще бъдем“, коментираха Тина и Станимир достойната за уважение постъпка.

Тина и Станимир
NOVA

В продължение на 3 месеца любимото телевизионно риалити изправи 13 влюбени двойки пред редица предизвикателства и емоции. Всички те проявиха впечатляваща издръжливост, безкомпромисна упоритост и не на последно място – доказаха, че са „Един за друг“.

Повече информация за предаването можете да откриете в сайта и във Facebook страницата на „Един за друг“.

По темата