Полина и Мохамед са последните отпаднали участници преди големия финал на втори сезон на хитовото шоу „Един за друг“.

Те се справиха с изпитанията, но времето не се оказа на тяхна страна, съобщава каналът Cool News във Vbox7.

Поли призна, че е сред най-големите почитатели на „Един за друг“ и е много щастлива, че са имали възможността да участват в предаването.

"В края на първи сезон попитах Мохамед дали иска да се запишем. Той беше скептичен в началото", разказа в „На кафе“ Поли.

Самият Мохамед призна, че е срамежлив пред камери.

Едни от най-нахъсаните участници в романтични формат разкриха, че когато се прибрали вкъщи след края шоуто, 4-годишното им детенце не познало майка си, защото била с рошава коса и превързана ръка.

"Зарадва се на баща си, но започна да пита къде съм аз. Само след секунда обаче се втурна да ме прегърне и вече не ме пуска", разкрива Поли.

За връзката си Поли и Мохамед казват, че е „подарена от съдбата“.

Мохамед бил диджей и управител в арабски ресторант, а Поли била студентка по арабистика. На един 8 декември тя и нейни колежки посещават въпросното заведение, в което работи Мохамед, където се виждат за първи път. Поли откровено сподели пред Гала, че не му обърнала специално внимание в първия момент. В края на вечерта обаче той пуснал балада и я поканилна танц, който се оказва решаващ - още в мига, в който се докосват тя разбира, че иска да се омъжи за този човек.