Още двама влюбени си тръгнаха от романтичния риалити формат "Един за друг". На крачка от финала Яница и Момчил се разделиха с предаването.

"Въпреки че си тръгваме точно преди финала, се чувстваме щастливи. Може би трябва да ни е по-неприятно, отколкото ни е, но някак ние се насладихме на всеки един момент. Вътре във вилата на любовта имаше караници, сдобряване, много смях и приятелства. Всички тези изживени моменти ни карат наистина да се чувстваме победители. Излизаме с гордо вдигната глава и един за друг", сподели Момчил.
 

Двамата признаха в предаването "На кафе", че са много щастливи и не са вярвали, че изобщо ще стигнат до този етап от предаването. Момчи и Яница не са разочаровани, дори напротив - радват се за изживяването, което са имали. Тяхната единствена цел била да не напуснат шоуто през първата седмица, а това определено успяха да сторят. Двамата са научили много нови неща за себе си, за които дори не са подозирали. Яница сподели, че е имала страх от огъня, а до този момент не е знаела, че има такъв проблем.
 

Младото семейство е доволно от представянето си, наясно са какви грешки са допуснали и не се срамуват от нищо. Яница сподели, че в един момент Момчил  е станал по-емоционален от нея и в това отношение малко са си били разменили ролите, но било само за момент. Тя не крие, че ще поработи върху  избухливостта и емоционалността си.

"Най-големият урок, който научих от тук, е това да се държим винаги заедно. В колкото и напрегната ситуация да попаднем, трябва да направя крачка назад или просто да отстъпя за секунда, за да се успокоя и помисля. Научих се на търпение, научих се на това да бъда по-смирена и да контролирам повече своите емоции", допълни още тя.
 


Възможни ли са приятелствата в подобен формат? Да, напълно е възможно хората да се харесат, макар и поставени в условия на конкуренция, но да се превърнат в много близки приятели .

"Ние споделяме едно и също житие и битие, в едно приключение сме", споделя Момчил, а Яни не крие, че с Дени и Дани, които напуснаха шоуто също на прага на финала, са станали много близки приятели. "Това за нас е голямата награда - приятелството".