Доналд и Мелания Тръмп
Доналд и Мелания Тръмп / Guliver/Getty Images
Съпругата на американския президент Мелания Тръмп има доверено лице, което не е и няма да бъде в апарата от сътрудници на първата дама на САЩ в Белия дом, предаде ТАСС. Става дума за по-голямата сестра на Мелания - Инес Кнаус, съобщи Си Ен Ен.

Мелания Тръмп – първата дама с няколко гафа, но с безупречен моден стил

Според Си Ен Ен Инес се ползва с пълното доверие на по-малката си сестра и е неин неофициален главен съветник. Тя живее недалеч от небостъргача Тръмп тауър в Ню Йорк, където е щаб-квартирата на бизнес империята Тръмп организейшън (Trump Organization) и където Мелания временно живее сама заедно със сина си до преместването си във Вашингтон.
 

Melania Trump with sister Ines Knauss.. great genes

Публикувахте от First Lady Melania Trump в 20 февруари 2017 г.
От Си Ен Ен се убедили, че Инес внимателно се грижи за неприкосновеността на личния си живот. В интернет на практика няма нейни снимки, с изключение на направените още през 2005 г. в голф клуба Мар-а-Лаго във Флорида, ползван понастоящем като извънградска резиденция от Тръмп.

Мелания Тръмп – бившият фотомодел и първа дама на САЩ (ВИДЕО)

Сестрата на първата дама на САЩ почти не се появява публично, държи закрит акаунта си в Twitter и не напомняше за себе си по време на предизборната кампания в САЩ миналата година.
 

U want photos ! ? ! I'll give u photos 󾓯 here w/ Louisa Beccaria

Публикувахте от Ines Knauss в 31 март 2016 г.
Мелания нарече сестра си "несравнима жена и приятелка" в речта си на конгреса на Републиканската партия в Кливланд.

Севница, родният град на Мелания, ликува заради своята първа дама

Мелания Тръмп, чието моминско име е Кнаус, е родена в град Ново место, но е израсла в провинциалния словенски град Севница. По-късно се установява в САЩ, където се запознава със сегашния си съпруг Доналд Тръмп. През 2005 г. те се женят, а през 2006 г. им се ражда син Барън Уилям. На 20 януари Мелания стана първа дама на САЩ.
БТА