Съквартирантите на бунт срещу Big Brother
Съквартирантите на бунт срещу Big Brother / снимки: Нова телевизия

Изглежда натуралната обстановка в най-известната Къща дотегна на нейните обитатели и те решиха да не се примиряват повече с нея. В епизода тази вечер ще видим как Съквартирантите се вдигат на бунт, не срещу кого да е, а срещу самия Big Brother. Пламенни слова, ясни условия и борба за лидерство ще властват в селския двор, но какво в крайна сметка ще реши Големият брат, предстои да разберем.

Първи номинации и много откровения в Big Brother

Толкова силни характери и различни персонажи няма как да съжителстват в затворено пространство без помежду им да се породят кавги. За обща изненада обаче, главен герой в тях отдавна не е Кристиян. След като Big Brother го детронира от поста Биг Бос, колоритният младеж вече не е предпоставка за скандали и противоречия в Къщата, вместо това в нея властват „алфа мъжкарите" Цветелин, Богданов и Кирил. След вчерашната мисия „Водопровод" подигравките им към Братухчев не стихват, а неговото търпение се изчерпва все повече. Тази вечер ще видим как ще се развие тази ситуация по мъжки.

Big Brother детронира Кристиян, той пожела да напусне

Един неочакван конфликт ще учуди обитателите на Къщата. Силвия и Ирена все спорят за принципи и чест, но спорът този път ще прерасне в скандал, придружен с тежки думи и обидни реплики.

Страстите в Къщата на Big Brother ескалираха

Първата мисия за седмичен бюджет ще постави на изпитание самооценката на съквартирантите. Те ще трябва да се подреждат в колонка по различни категории, а от тяхното его зависи дали ще разполагат с луксозен седмичен бюджет, или едва ще свързват двата края през следващата седмица.

Кой ще се постави на първо място по сексапил? Кой се определя за най-умен и кой - за най-голям дразнител, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Актуални новини и видеа от предаването следете на сайта на предаването и официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.

Съквартирантите на бунт срещу Big Brother
netinfo