/ Gulliver/Getty Images
Григор попадна в забавна и непринудена ситуация след тренировка
Вчера Григор Димитров загуби мача с Новак Джокович на турнира в Куинс. С несигурната си игра и много непредизвикани грешки българинът имаше защо да е недоволен.
 
Ноле победи Гришо на турнира в Куинс

Ден преди срещата обаче, по време на тренировка на „Куинс Клъб“, Григор попадна в далеч по-забавна и непринудена ситуация. Почитателка, която гледа тренировката край кортовете, го приканва да се обърне за снимка.
 

В интернет се появи видео, на което се вижда, че докато Гришо се е навел и прибира нещата си в сака, извън кадър се чува гласът на жена, която иска снимка. "Григор, не искам дупето ти, искам лицето ти! Ще се завъртиш ли заради мен", обръща се почитателката към тенис звездата.
 
Гришо се забавлява, пробва футболните си умения

"Съжалявам, съжалявам! Ще се обърна само след секунда", отговаря Димитров и изпълнява желанието на момичето. На видеото се чува още как момичето благодари за жеста му и подхвърля шеговито: "Снимах те! Сега ще пусна снимката и с дупето ти".
 
Какъв щеше да бъде Гришо, ако не беше тенисист?

След лошото представяне в Лондон сега на Григор му предстои участие на третия за годината турнир от Големия шлем - Уимбълдън, който започва на 2 юли.