Снимай протеста с Album.bg и Дарик
Снимай протеста с Album.bg и Дарик / Sofia Photo Agency, Юлиана Николова

DarikNews.bg и сайтът за споделяне на снимки Album.bg провокират читателите да изпращат снимки от протестите в София и страната и по този начин да участват в рубриката "Вашата снимка на деня". Целта е да представим на едно място всички гледни точки, като темата е "Снимай протеста".

На имейл dariknews@album.bg можете да изпращате случайни и неслучайни кадри, уловили лица, събития, мигове по време на протестите в България. Няма ограничения за броя на вашите предложения, единственото условие е снимките да са авторски. Всяка седмица екипът на DarikNews.bg ще представя в статия най-интересните снимки, които можете да следите всеки ден в специалното каре на Album.bg "Вашата снимка на деня".

Всяка снимка трябва да е придружена с кратък текст, който да включва името на автора и мястото, където е направена.

Всички читателски снимки ще бъдат публикувани в сайта за споделяне на снимки Album.bg. Всеки от вас ще може да разглежда изпратените предложения и да гласува за снимките, които са му харесали най-много.

За да можете да гласувате за снимките в профила на DarikNews.bg в Album.bg - www.album.bg/dariknews, е необходимо да си направите регистрация в Album.bg. Това ще ви отнеме само минута.

Очакваме вашите снимки на имейл dariknews@album.bg.

Снимай протеста с Albumbg и Дарик
netinfo