Синът на Арнолд Шварценегер Патрик дебютира в телевизионен сериал
Синът на Арнолд Шварценегер Патрик дебютира в телевизионен сериал / снимка: Guliver/Getty Images

Синът на холивудския актьор Арнолд Шварценегер Патрик дебютира в телевизионен сериал. Той се снима в комедийната хорър поредица „Кралици на писъка” (Scream Queens), съобщи „Ентъртейнмънт уикли”, като се позова на един от създателите на проекта Райън Мърфи, качил новината в Twitter.

Първият сезон на сериала „Кралиците на писъка” стартира на телевизионния канал „Фокс” на 22 септември тази година. Засега не е ясно каква роля изпълнява Патрик Шварценегер, нито кога ще се появи на екран.

В сериала играят също Ема Робъртс, Джейми Ли Къртис, Ариана Гранде и Лиа Мишел. Действието в първия сезон ще се развива в университетско градче, в което се появява маниак, плашещ и убиващ студенти.

През юни 2015 г. 21-годишният Патрик Шварценегер получи предложение да изпълни главната роля в римейка на японската драма „Среднощно слънце”. Лентата ще бъде пусната по кината през 2016 г. и ще е първият голям проект, в който той участва. Досега младият актьор е играл в три филма, но във всички тях е изпълнявал епизодични роли.

Източник: БТА