Младата певица Симона Загорова винаги е в страхотно настроение и е готова за нови приключения, в които смело да се впусне. Едно от новите ѝ начинания, с което се занимава наред с майчинството, е преподаването ѝ по пеене в собствена музикална школа.

Денят на поп изпълнителката започва рано – първо с грижи за дъщеричката ѝ Галина, а след това с други домакински задължения. Понякога намира малко време и за себе си, пише каналът "21vaprosa" във vbox7.

Tалантът ѝ определено е огромен в нейния стил на пеене, но въпреки това не е капризна и слуша всякакви парчета. Загорова се вдъхновява за правене на музика от различни ежедневни ситуации, от които може да си вземе някаква поука.

„Това съм аз“ е дуетната ѝ песен с баща ѝ Илия Загоров – тя най-много описва живота ѝ като творец, който сам пише текстовете си.

Музикалният идол Малума е на първо място в списъка ѝ с изпълнители, с които би направила дует.

Всички хора имат поне един вреден навик, така че и Симона не става по-назад. Нейният е пушенето.

Въпреки трудностите в живота, тя дори за миг не е искала да се откаже от нейната най-голяма страст музиката и това се опитва да предаде и на своите ученици в академията си.

Дъщеричката ѝ прекарва доста време с бабите, може би и затова първата ѝ думичка е била именно „баба“.
Рецептата за щастие на талантливата Симона Загорова е това, че тя се води от идеята просто да бъде щастлива, а не конкретно за нещо определено, то само идва. Когато човек мисли позитивно, всичко се получава.