/ netinfo
Носителката на 23 индивидуални титли от Големия шлем Серина Уилямс ще се завърне на корта по-рано от очакваното. 36-годишната американка, която през септември стана майка за пръв път, ще се включи в демонстративния турнир в Абу Даби, съобщи "Спорт 360".
 
Звездни майки поздравиха Серина Уилямс за раждането на дъщеря й (СНИМКИ)

Уилямс ще излезе на корта в събота, 30 декември. Нейната съперничка все още не е известна, но се очаква също да бъде шампионка от Големия шлем. Това ще бъде първият женски мач в десетгодишната история на тенис турнира в Абу Даби. С двубоя на Уилямс ще бъде подгрят финалът на мъжката надпревара в емирствата, с която по традиция се дава старт на новия сезон.
 
Серина Уилямс показа дъщеричката си и разкри как се казва (СНИМКИ)

Десетото издание на шампионата в Абу Даби ще се проведе от 28 до 30 декември. Присъствието на Уилямс ще е страхотен удар за организаторите след оттеглянето на Рафаел Надал, Стан Вавринка и Милош Раонич, които все още се възстановяват от контузии.
 
Има ли скрити послания в името на дъщерята на Серина Уилямс?

Серина Уилямс не е играла от началото на годината, когато спечели Australian Open. Въпреки че беше бременна във втория месец, американката триумфира в Мелбърн, като дори не загуби сет в турнира.
 
С успехa в Австралия тя се доближи на един трофей от рекорда на Маргарет Корт за най-много титли от Големия шлем. Очакваше се Уилямс да се завърне на корта именно в Мелбърн, след като по-рано този месец турнирният директор Крейг Тийли обяви, че е подала заявка за участие.