Салма Хайек с провокативна снимка за мъжко списание (СНИМКА)
Салма Хайек с провокативна снимка за мъжко списание (СНИМКА) / снимка: Guliver/Getty Images

Като че ли Салма Хайек преодоля страховете си за мъжкото списание "Allure". На 48 години актрисата позира топлес пред френския фотограф Патрик Демапшелие, след което разказа за периода преди брака си с Франсоа Анри Пино.

"Като млада искаше ми се лудо да се влюбя в перфектния мъж", обяснява Салма Хайек пред изданието. "Бях много загрижена и излизах с хора, които не биваше да се срещам. Отчайваш се и в крайна сметка виждаш прекрасните неща при лошите хора", продължава разказа актрисата, която е женена от 2009 г.

Родители на малката Валентина, която скоро ще стане на 9 г., Салма Хайек и Франсоа Анри Пино разбират как да съчетаят задълженията си. "Никога не съм се разделяла от дъщеря си за повече от две седмици. Същото важи и за Франсоа. Ние никога не се разделяме за дълго време", споделя още Салма, пише БГНЕС.

След като роди дъщеря си, Хайек остави професионалните амбиции на заден план. "Казах си: Не искам повече да работя!", а „Франсоа ми отговори: Трябва да продължиш. Не се ожених за мързеливка", спомня си актрисата. "Той наистина ме тласкаше към работата и беше прав", казва в заключение Салма Хайек.