Роби Уилямс с концерт изненада в Берлин
Роби Уилямс с концерт изненада в Берлин / снимка: БГНЕС

Британският певец Роби Уилямс, който във вторник се изкачи на сцената след 3-годишно отсъствие, е подготвил концерт изненада за феновете си в Берлин на 23 октомври, пише вестник "Билд".

На концерта, певецът ще изпълни някои от старите си хитове, но и ще представи песни от новият си албум "Reality killed the video star", който ще излезе на пазара през ноември.

Изданието пише, че концертът до момента се е пазел в тайна, въпреки че наскоро Уилямс изключи вероятността за турне през следващите месеци. Британският поп идол се впусна в нов етап от живота си, след последните неуспехи в кариерата му.

Лошото момче на поп музиката се утвърди като най-непокорния член на групата " Take That" през 90-те. Останалите четирима членове на бандата Гари Барлоу, Хауърд Доналд, Джейсън Ориндж и Марк Оуен наскоро възобновиха музикалните си проекти, този път като квартет.

След утрешния концерт, изпълнителят на хитовете "Feel" и "Angels" ще се върне в немската столица на 5 ноември за европейските музикални награди на MTV.