Не пропускайте новите епизоди на криминалната драма всеки делничен ден от 22:30 ч. по NOVA
След изненадващия арест на Лора, свързан с досъдебното производство за убийството на охранителя Огнян Чолев, тя е смазана и рухва психически под тежестта на отчаянието. Саморазрушителните ѝ мисли я провокират да вярва във възмездието и счита, че заслужава най-лошата съдба за причиняването на смъртта на човешко същество. На този етап Драго все пак успява да уреди свиждане в ареста и става свидетел на ужасяващата душевна безизходица, в която се намира любимата му. Той опитва дa й вдъхне кураж, но разбира, че това за момента е почти невъзможна задача. Търсейки път да помогне на жената, която обича, Драго е подтикнат да действа още по-бързо и решително, за да я измъкне от ареста. Ще успее ли да й вдъхне малко вяра, има ли начин да ѝ помогне и какво е готов да направи, за да я спаси, ще стане ясно в новите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA.

Сандо вижда своя шанс в сътрудничеството със сирийския бизнесмен Орхан Махмуд, когото се опитва да впечатли. Подобна сериозна сделка би го реабилитирала не само сред хората от групировката, а най-вече в очите на Денис. ММА-боецът усеща, че е на крачка от големия удар и това идеално го устройва за изграждането на авторитет пред останалите. Той иска да изпипа и най-малкия детайл, за да подсигури успешния изход на сделката. Сандо е готов дори да премине определени граници в името на важната си цел. Ще стане ли жертва Поли на неговата амбиция и какъв внезапен обрат ще настъпи в живота му, когато най-малко е очаквал?

Взаимоотношенията между Йосифови и Черкезови съвсем се заплитат. След разкриването на тайната за кратката връзка между Димитър и Ива, двамата полицаи изпадат ежедневно в неловки ситуации на работното място. Те опитват да овладеят, но често не успяват, колкото и да наблягат на професионализма си.

Ива също се чувства дискомфортно, въпреки че мимолетната ѝ авантюра се е случила по време на раздялата с нейния съпруг. Нещата съвсем се усложняват след като Калин разбира, че синът им Симеон е гадже на Поли – дъщерята на Черкезов. Ще стигне ли тази информация и до Ива, има ли как да се тушира напрежението или то ще избухне в най-неподходящия момент?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA! Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.