/ NOVA
Племенният съвет на Бойците изпрати Красима на елиминация
Тази вечер в „Игри на волята: България“ зрителите на NOVA станаха свидетели на първата номинационна битка за седмицата. С новите си състави и с голяма мотивация, двете племена се изправиха едно срещу друго с единствена цел – победата. Ключът към нея бе скрит не само във физическата сила, но и в добре обмислената тактика. Приключенците успяха да задържат 60-килограмовото гюле по-дълго и се спасиха от племенен съвет.

Игри на волята България
NOVA

Игри на волята България
NOVA

След загубата Бойците се срещнаха с Ралица Паскалева край огъня на племенния съвет. С общо пет номинационни гласа те изпратиха на битка за елиминация Красима. Посочените причини бяха свързани с тежката травма на крака, с която тя трябва да бъде много внимателна. Красима се разстрои от номинацията, но отново демонстрира силен дух, който не може да бъде сломен толкова лесно. Тя бе категорична, че ще даде всичко от себе си, за да победи и да продължи напред в най-екстремното състезание в телевизионния ефир.

Игри на волята България
NOVA

Игри на волята България
NOVA

Кое племе ще спечели втората номинационна битка? Ще успеят ли Приключенците да запазят племето си цяло до следващата седмица или някой от тях ще се изправи срещу Красима? Ще покажат ли Бойците, че могат да победят? Кой ще бъде вторият номиниран? – не пропускайте да разберете в новия епизод на „Игри на волята: България“ утре вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на риалити формата.

Игри на волята България
NOVA

Игри на волята България
NOVA