/ NOVA
Мани и Неделчо ще трябва да защитят мястото си в „Игри на волята: България“
Зрителите на NOVA станаха свидетели на една от най-оспорваните номинационни битки от началото на трети сезон на „Игри на волята: България“ до момента. На „Колелото на смъртта“ над водния басейн двамата капитани и заклети врагове – Симеон и Андрей, имаха най-голяма отговорност за спечелването на битката.

Игри на волята България
NOVA

Игри на волята България
NOVA

За победата в номинационния двубой бяха нужни 6 точки, като през рунд един срещу друг заставаха двамата капитани. До последно изходът от битката не беше ясен и всичко остана в ръцете на Андрей и Симеон за решаващата точка. Във финалния рунд водачът на синия отбор успя да грабне победата и спаси племето си от съвет.

Игри на волята България
NOVA

Завърнала се при Бойците, Мани отново бе традиционният избор за номинация. Въпреки двата капитански гласа, които имаше, Андрей реши да ги даде за Морунов и Неделчо. С този свой ход той даде възможност на Мани сама да реши кой да бъде другият номиниран. Тя не се поколеба в избора си и се спря на Неделчо. Така в утрешната битка едни от най-интересните участници от Бойците ще се изправят срещу Паулина и Валентин от Приключенците.

Игри на волята България
NOVA

Ще се случи ли нещо изненадващо на битката за спасение? Кои играчи ще се спасят и кои ще отидат на елиминационна битка? Кой ще напусне „Игри на волята: България“ малко преди финалната права? Кой ще си тръгне с грошове от елиминационния дуел? – ще стане ясно утре вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.