Преслава влиза в обувките на Фреди Меркюри, Орлин рапира с Дрейк
Преслава влиза в обувките на Фреди Меркюри, Орлин рапира с Дрейк / снимка: Нова телевизия

Ненадминатото шоу за преобразявания "Като две капки вода" донесе много смях и звездни изненади в нощта на националния празник. Водещите на шоуто - Зуека и Рачков, избраха кино салон за представянето на осемте звездни участника.

Вижте кои са звездите в новия сезон на "Като две капки вода" (ВИДЕО)

Орлин Павлов, Прея, Поли Генова, Геро, Джулия Бочева, Преслава и Калин Врачански ще се впуснат в предизвикателствата на различни образи в четвъртия сезон на „Като две капки вода". Към тях ще се присъедини и един необичаен дует с участие на най-добрия съветник в преобразяванията - Жоро Низамов и колоритният Светозар Христов. Двамата ще бъдат първият музикален тандем, който ще се състезава като един участник.

Преслава влиза в обувките на Фреди Меркюри Орлин рапира с Дрейк
netinfo

Секссимволът на българското кино - Калин Врачански, ще направи първа крачка в тежката музика с образа на вокала на германската банда Rammstein. Преслава ще загърби поп-фолк сцената, за да влезе в обувките на Фреди Меркюри, а „господарят на ефира" - Геро, ще работи върху тембъра на Любо Киров.

Преслава влиза в обувките на Фреди Меркюри Орлин рапира с Дрейк
netinfo

Желанието на Орлин Павлов да разчупи всички клишета ще бъде изпълнено още с първия му образ на рапъра Дрейк. На сцената ще се появи и Джъстийн Бийбър с едно от последните си парчета - хитовият изпълнител ще бъде първото предизвикателство за Поли Генова.

Преслава влиза в обувките на Фреди Меркюри Орлин рапира с Дрейк
netinfo

След като положи обещаващо начало с главна роля в тийн сериала „Революция Z", Джулия ще покаже нови умения в актьорската игра с образа на Лили Иванова. Усмихнатата Прея ще запали сцената, предавайки енергията на Джеймс Браун. Забавният тандем - Жоро и Светльо, ще припомни едно от парчетата на братя Аргирови.

Преслава влиза в обувките на Фреди Меркюри Орлин рапира с Дрейк
netinfo

Дони ще бъде новият член на съдийската четворка. Изпълнителят от култовия за 90-те дует Дони и Момчил и музикален продуцент в X Factor, ще се присъедини към Хилда Казасян и Фънки. Зуека и Рачков се оказаха в несвяст след поднесената новина от самия Маги Халваджиян.

В понеделник вечер, от 20:00ч. по НОВА, зрителите ще видят първите преобразявания на новите участници. Какви умения ще покажат артистите? Кой ще оглави класацията на изпълненията в първия лайв на „Като две капки вода"? - ще разберете на 7 март от 20:00 часа.

А дотогава феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната фейсбук страница на „Като две капки вода".