/ iStock/Getty Images
Есента е почти тук и е и време да се погрижим за себе си и да се презаредим с нови сили за дългите дъждовни дни.

Дали заради липсата на слънце или защото лятната ваканция вече е отминала, но през този сезон от годината определено се нуждаем от малко помощ, за да се почувстваме тонизирани за новия ден.

В помощ срещу есенната умора, а и защото септември е точният момент да се погрижите за комфорта и уюта у дома подбрахме за вас няколко уреда, които ще улеснят ежедневието ви.

iStock/Getty Images

Интелигентен кафеавтомат, който приготвя перфектната чаша ароматно кафе за хладните сутрини. Той идват с редица екстри като интуитивен сензорен дисплей за лесен избор на предпочитаното кафе, 12 степени на регулация на керамични мелачки, филтри за водата, приставки за млечна пяна и всякакви други настройки за аромат, вкус и консистенция, които могат да ви накарат да се почувствате като истински барист.

Електрическите четки за зъби - те дават едно изцяло ново ниво на устна хигиена, лесни и удобни са за употреба и с тях ще знаете, че полагате отлични грижи за себе си. Селекцията им е разнообразна, като много от тях имат таймери, сензори за натиск и различни режими за постигане на оптимални резултати.

iStock/Getty Images

Фритюрниците с горещ въздух са още едно нещо, на което си струва да обърнем внимание и което ще направи революция в приготвянето на храна у дома. Още повече ще оценим подобна покупка през по-хладните месеци, когато прекарваме по-дълго време вкъщи, тъй като в сравнение с конвенционалните фритюрници, уредите за готвене с горещ въздух, наричани още еър фрайър (air fryer), предоставят един много по-здравословен начин за приготвяне на вкусна храна, като с тях се използва изключително малко мазнина, а може и изобщо да не се слага такава.

Добрата новина е че сега може да закупите тези уреди на преференциална цена от eMAG до 17 септември.

eMAG

РЕВОЛЮЦИЯ НА ЦЕНИТЕ с познатите предимства на пазаруването от eMAG: различни методи на плащане, доставка до посочен адрес, до офис на куриер или до клон на Български пощи в цялата страна, проверка на пратката на място при доставка и връщане до 30 дни за продукти, предлагани от eMAG. Може да се възползвате от офертите и в движение – с мобилното приложение на платформата.